fbpx
tel: +358 40 5733 671 info@taxilady.fi
27.4.2023

Tilausajo Karkkila

Etsitkö tilausajoa Karkkilasta? Monipuolisesta kalustosta löytyy varmasti sopiva turistibussi ryhmällenne. Kalustomme löytyy niin tilataksi, minibussi, pikkubussi kuin turistibusseja. Tarvitsette tilausajoa Karkkilasta sitten luokkaretkelle, yritysvierailulle tai Euroopan kiertomatkalle, meiltä löytyy luottokuski ja laadukaskalusto teille.

Ammattitaitoiset luottokuskit palveluksessasi

Asiantuntevat kuljettajamme ovat tärkeä osa onnistuvaa tilausajoa; kaupunkien ja kohteiden hyvä tuntemus sekä matkaohjelmaan ja vieraisiin kohteisiin ennalta tutustuminen takaavat varman ja luotettavan bussimatkan. Kuljettajamme palvelevat asiakkaita mutkattoman ystävällisesti ja yhtiössämme pidetään tärkeimpänä onnistumisen kriteerinä tyytyväisiä asiakkaita matkan jälkeen.

Apuna matkan suunnittelussa

Haluamme olla asiakkaamme apuna jo heti matkan suunnitteluvaiheesta alkaen. Esim. aikataulujen, taukopaikkojen, vierailukohteiden sekä majoituspalvelujen suunnittelussa ja valinnassa autamme aina matkan tilaajaa tarpeidensa mukaan.

Minne ikinä matkaatkaan, tilausajo järjestyy vaivattomasti meidän kauttamme!

Karkkilasta käsin on helppo tehdä päiväretkiä Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle, Hämeenlinnaan sekä Mikkeliin ehtii edestakaisin saman päivän aikana. Suosittuja luokkaretkien tilausajon kohteita ovat Linnanmäki, Tampereen Särkänniemi, Naantalin Muumimaailma sekä Alahärmän PowerParkiin sujuvat nekin mukavasti tilausbussin kyydissä. Opiskelijoita kuljetetaan risteilyille niin Turun kuin Helsinginkin satamiin. Talven laskettelureissu myös esimerkiksi Kuusamoon ja Saariselälle tunturimaisemiin taittuvat nekin mukavammin, kun ei itse istu ratin takana.

Karkkilassa on useita suosittuja kohteita ja tapahtumia, joihin tehdään tilausajoja kauempaakin.

Myyntimme ja asiakaspalvelumme palvelee 9-19

Puhelinnumero 0405733671

Sähköposti info@taxilady.fi

luokkaretket

Luokkaretket ja Leirikoulut

Luokkaretket ja leirikoulut ovat ikimuistoisia monelle koululaiselle.Luokkaretket ovat monelle koululaiselle kouluvuoden kohokohtia, joita odotetaan innokkaasti. Lähetä meille kuljetustarpeesi sähköpostilla osoitteeseen info@taxilady.fi niin räätälöimme tarjouksen juuri teidän tarpeisiin.

pelimatkat

Seura- ja joukkuematkat

Kauttamme hoituvat monipuolisesti erilaiset peli- ja turnausmatkat. Kuljetamme urheilujoukkueet kilpailukykyiseen hintaan vuoden ympäri vuosikausien kokemuksella. Pyytämällä tarjouksen koko kauden kyydeistä säästät ja varmistat, että saat turvallisen ja varman bussikuljetuksen parhaaseen hintaan.

Yrityskuljetukset

Yrityskuljetukset

Olipa kyseessä henkilökunnan tyhy-päivät tai yritysvieraiden kuljetukset. Me hoidamme.

Lentokenttäkuljetus

Lentokenttä kuljetukset

Viemme ryhmäsi Helsinki-Vantaan lentokentälle. Ja ryhmäsi palattua kotimaahan odottaa kuljettajamme jo lentokentällä jälleen ryhmääsi. Näin säästytte omien autojenne paikoitushuolista tai matkalaukkujen raahaamisesta yleisissä kulkuneuvoissa.