fbpx
tel: +358 40 5733 671 info@taxilady.fi

Bussimatkailu Eurooppaan

Bussimatkailu

Bussimatkalla saat enemmän irti matkasta

Ulkomaille matkustamisen ei tarvitse olla pelkästään kohdemaan kokemista. Turistibussi on täydellinen kulkuväline niille, jotka haluavat ottaa kaiken irti matka-ajastaan ​​ja kokea enemmän matkan varrella. Tee matkasta suurempi osa matkaa ja varaa bussikuljetuksesi Eurooppaan.

Bussimatkailu on loistava tapa päästä lähemmäksi ja kokea uusia maita ja kaupunkeja. Bussimatkailu on ympäristöystävällinen tapa matkustaa ja se antaa täysin erilaisen matkakokemuksen lentämiseen verrattuna. Etäisyydet tuntuvat luonnollisemmilta ja voit nähdä linja-auton ikkunasta kun maisema vaihtuu.

Suosittuja kohteita Euroopassa bussilla

Euroopassa on paljon nähtävää ja koettavaa. Voit helposti lähteä matkoille Euroopassa moderneilla busseilla, jotka tarjoavat erinomaisen mukavuuden. Mantereella on monia jännittäviä matkakohteita, ja ajan salliessa sinä ja matkaseurasi voitte suunnitella reitin useisiin maihin ja kaupunkeihin.

Baltia – Viro, Latvia, Liettua

Viro on paljon enemmän kuin pelkästään Tallinna ja Pärnu. Mikset lähtisi vaikka tutustumaan Peipsijärven sipulitiehen.

Ruotsi, Tanska ja edelleen Eurooppaan

Riippumatta siitä, minne haluat mennä Euroopassa, matka Ruotsin ja Tanskan kautta voi olla sekä sujuvaa että miellyttävää kustannuksiltaan kilpailukykyistä. Mikset käyttäisi tilaisuutta hyväkseni vierailla Tukholmassa ja Kööpenhaminassa. Voit myös mennä bussilla Juutinrauman sillan yli Tanskaan ja edelleen Eurooppaan.

Pohjois-Saksa

Pohjois-Saksa on täynnä suosittuja bussimatkakohteita mm.Hampuri, joka on Saksan toiseksi suurin kaupunki, tarjoaa runsaasti ostosmahdollisuuksia, mielenkiintoisia museoita ja paljon muuta. Saksan matkalla myös hyödyntää rajakauppoja tuliaisostoksissa.

Amsterdam ja Benelux maat

Lähde näkemään ja kokemaan Amsterdam ja Keukenhofin tulppaanipuiston kukkaloista. Brysselin ja Belgian rikas historia, arkkitehtuuri ja olutkulttuuri.

Onnistunut bussimatka Eurooppaan alkaa tarjouspyynnöstä.

Meillä on vuosien kokemus bussimatkailusta Euroopassa. Kauttamme saat myös matkalla tarvittavat lauttaliput. Kuljettajamme ovat kokeneita Euroopan kävijöitä jolla ei mene sormi suuhun pienestä vastoinkäymisestä.


Vähennä päästöjä

Bussimatkailu matkailu on huomattavasti vähemmän saastuttavaa kuin lentäminen. Tarkkojen lukujen antaminen on vaikeaa, koska päästöjen vertailussa on liian monta muuttujaa. On arvioitu että bussi tuottaa n. 10 kertaa vähemmän päästöjä kuin lentäminen.