fbpx
tel: +358 40 5733 671 info@taxilady.fi

Laatu ja ympäristö

Olemme toimineet alalla vuodesta 1999. Emme kuitenkaan jämähdä paikoillemme, vaan pyrimme kehittämään toimintaamme ja palveluamme jatkuvasti. Laatu ja ympäristö ovat meille tärkeitä, joten pyrimme vähentämään toiminnan aiheuttamaa rasitusta ympäristölle ja pidämme kiinni laatulupauksestamme.

Laatulupaus

Taxilady Oy antaa asiakkailleen laatulupauksen joukkoliikennelain 48 § mukaisesti. Valvomme jatkuvasti omaa toimintaamme niin, että lupauksessa annetut kohdat täyttyvät.

Tarjottavat liikennepalvelut 

Taxilady Oy tarjoaa henkilöliikenteen tilausliikennepalveluja turvallisesti, luotettavasti ja asiakaslähtöisesti.

Tilausliikenne
Taxilady Oy on keskittynyt ja erikoistunut linja-autoilla tehtävään tilausjopalveluun.

Eri asiakasryhmien liikkumis-  ja matkatarpeiden luotettava ja muutenkin korkeatasoinen tyydyttäminen on  toimintamme perusta. Tarjoamme tilausliikenteen palveluja lähinnä Uudenmaan alueella. Tilausmatkamme suuntautuvat Suomen lisäksi tarvittaessa ulkomaille.

Erityisosaamista meillä on muun muassa yritysten, yhdistysten sekä erilaisten muiden yhteisöjen yksilöllisesti suunnitelluista ja räätälöidyistä kuljetuksista.

Taxilady Oy:llä ei ole aikataulunmukaista liikennettä eikä siten myöskään matkalipputuotteita käytössä.

Tiedottaminen

Tiedotamme saatavilla olevista palveluista ja kalustosta internet-sivuillamme, joita päivitetään tarpeen mukaan.

Henkilökunta

Käytämme liikennepalveluissamme kokenutta henkilöstöä. Matkustajien turvallisuus on aina kuljettajan keskeisin tavoite. 

Kuljettajamme pyrkivät palvelemaan kaikkia asiakkaitamme ystävällisesti ja myönteisesti sekä vastaamaan mahdollisuuksien mukaan palveluitamme koskeviin kysymyksiin. 

Kuljettajamme ottavat työssään huomioon erityisryhmien poikkeukselliset tarpeet ja auttavat tarvittaessa esimerkiksi vanhuksia, lapsia ja liikuntaesteisiä kyytiin nousemisessa sekä kyydistä poistumisessa. 

Koulutamme henkilöstöämme tarpeen mukaan. 

Linja-autot

Käytössämme on paikkamäärältään 16-55 paikkaisia linja-autoja. Kaikki automme ovat tilausajovarusteltuja eli niistä löytyy muun muassa ilmastointi, WC (ei 16-paikkaisissa pikkubussissa), DVD-laitteet, WIFI sekä turvavyöt. Suuressa osassa autoistamme on alkolukko. Kuljettajamme avustavat liikuntarajoitteisia ja vammaisia matkustajia. Hoidamme linja-autojen huollot merkkiliikkeissä ammattihenkilökunnalla

Asiakastyytyväisyys ja palautteet 

Käsittelemme kaikki saamamme palautteet ja vastaamme asiakkaalle mahdollisimman pian. Teemme mahdolliset korjausta vaativat toimenpiteet välittömästi tai heti kun se on järkevää.

Lisäksi korvaamme asiakkaalle virheellisestä tai puutteellisesta toiminnastamme aiheutuvan välittömän haitan. Hinnan palautuksista ja vahingonkorvauksista neuvottelemme aina tapauskohtaisesti. Toivomme saavamme palautteen mahdollisista asiakaspalvelun epäkohdista mahdollisimman pian, sillä se auttaa asian selvittelyssä.