fbpx
tel: +358 40 5733 671 info@taxilady.fi

Kuljetukset yrityksille – tyky-päiviin, asiakastilaisuuksiin ja henkilöstöjuhliin.

Taxilady Oy:llä on vuosien kokemus yritysten asiakastilaisuuksien, tapahtumien, tyky-päivien ja edustustilaisuuksien kuljetusten järjestämisestä.

”Olemme luottaneet Taxiladyn kuljetuspalveluihin, sillä äärimmäisen tärkeä toimitusvarmuus on heillä aina ollut huippuluokkaa. Kun on sovittu, että auto on tietyssä paikassa klo 8.05, niin se pitää. Autot ovat siistejä ja palvelu ystävällistä.”
Mikko Salonen, Konsulttipaja Oy:n toimitusjohtaja

Yrityksesi tilaisuuden kuljetuksen järjestämisessä on tärkeintä toimitusvarmuus. Laadukas ja varma kalustomme mahdollistaa kuljetuksen onnistumisen ja lisäksi luottokuskimme huolehtii palvelullaan että kaikki matkustajat viihtyvät matkalla.

Me tarjoamme yrityksellesi varman palvelun, monipuolisen kaluston linja-autoista tilataksiin sekä luottokuskin, joka on juuri sopiva persoona teidän yrityksenne matkalle.

Vuosien kokemus yrityksille toteutetuista kuljetuksista on tuonut meille tietoa ja taitoa. Olemme erikoistuneet kansainvälisten asiakkaiden kuljetuksiin ja kuljettajamme ovat kielitaitoisia ja tuntevat hyvin paikalliset kohteet. Tarvittaessa autamme teitä suunnittelemaan kuljetusaikataulut, taukopaikat ja majoituksen matkalle sekä opastuksen vieraillenne.

Olipa matkanne jo kuljetusta vaille suunniteltu tai aloitatte suunnittelun kuljetuksesta, autamme mielellämme. 

Matkan suunnittelussa ja kuljetusten toteutuksessa sinua auttavat Juhani ja Anne.

Luottokuskit palveluksessanne. Lähetä tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja – autamme sinua mielellämme.

Lisätietoja saat soittamalla 040 5733 671 tai lähettämällä sähköpostia info@taxilady.fi