fbpx
tel: +358 40 5733 671 info@taxilady.fi

Matkustetaan turvallisesti bussilla

TURISTIBUSSIMME ON VARUSTETTU HISPACOLD ECO3 ILMANPUHDISTIMELLA!

Laitteisto on Euroopassa valmistettu ja ollut vaativissa testeissä Espanjan puolustusvoimien tutkimuslaitoksen INTA:n testeissä. Järjestelmä täyttää UNE 100012 -luokituksen ja laite neutralisoi mikro-organismeja, bakteereja sekä allergeeneja (allergisen reaktion aiheuttajia).

Toiminta perustuu riittävän otsonimäärän ja negatiivisten ioneiden muodostumiseen, mikä tuhoaa biologisia epäpuhtauksia, bakteereita, viruksia, hometta ja vähentää infektioriskiä sekä lisää happipitoisuutta ja pitää sen sopivalla tasolla. Tämän ansiosta linja-autoissa on erittäin puhdas ja raikas sisäilma.

Puolueettomien testien perusteella tämä ilmanpuhdistin onnistui poistamaan koronaviruksia (Sars-Cov-2) jopa 99,7% teholla.

Puhdistamisen lisäksi linja-autossa vaihtuu hengitysilma koko ajan. Ulkoa otettavan raittiin ilman avulla sisäilma vaihtuu kokonaisuudessaan 3-5 minuutin välein.

Ilmanvaihtojärjestelmän lisäksi autoissamme on saatavilla käsidesiä ja autoja desinfioidaan säännöllisesti. Suosittelemme maskin käyttöä linja-autossa.

Haluamme mahdollistaa näillä toimilla vastuullisesti toteutetun, mukavan ja turvallisen bussimatkan teille!

Pidetään huolta toisistamme!