fbpx
tel: +358 40 5733 671 info@taxilady.fi
28.1.2019

Tilausajo – Espoo

Taxilady Tilausajot – Espoo

Taxilady Oy:n suurin toimiala on tilausajot – kotimaahan ja ulkomaille. Yhtiöllämme on moderneja kaiken kokoisia turistibusseja tilausajoihin.

Asiantuntevat kuljettajamme ovat tärkeä osa onnistuvaa ryhmämatkaa; kaupunkien ja kohteiden hyvä tuntemus sekä matkaohjelmaan ja vieraisiin kohteisiin ennalta tutustuminen takaavat varman ja luotettavan bussimatkan. Kuljettajamme palvelevat asiakkaita mutkattoman ystävällisesti ja yhtiössämme pidetään tärkeimpänä onnistumisen kriteerinä tyytyväisiä asiakkaita matkan jälkeen.

Apuna matkan suunnittelussa

Haluamme olla asiakkaamme apuna jo heti matkan suunnitteluvaiheesta alkaen. Esim. aikataulujen, taukopaikkojen, kohteiden, ravintolapalvelujen sekä majoituspalvelujen suunnittelussa ja valinnassa autamme aina matkan tilaajaa tarpeidensa mukaan.

Modernit ja tasokkaat bussit

Kaikkien 33-56 paikkaisten turistibussimme vakiovarusteisiin kuuluvat ilmastointi, WC, DVD ja jääkaappi. Suurempien ryhmien kuljettamiseen löytyy näyttävä kaksikerros linja-auto.
Tilausajoon tarkoitetut pikkubussimme ovat 10-16-paikkaisia ja niiden varustukseen kuuluu mm. mikrofoni, ilmastointi ja cd/radio.

Pyydä tarjous niin otamme Teihin yhteyttä mahdollisimman pian!