fbpx
tel: +358 40 5733 671 info@taxilady.fi
Tilausajo Kirkkonummi

Tilausajo Kirkkonummi – Luottokuskit ja turistibussit

Taxilady on nuorekas linja-autoyhtiö joka tarjoaa tilausajo palveluita Kirkkonummen, Uudenmaan ja koko Suomen alueella. Kauttamme tilausajot tilataksista turistibussiin, lyhyestä siirrosta Euroopan kiertomatkaan. Kauttamme järjestyvät niin pelimatkat, teatteriretket, luokkaretket, lentokenttäkuljetukset ja vähän pidemmätkin matkat.

Taxiladyn tilausajo linja-autot ovat nykyaikaisia ja hyvin hoidettuja. Kattavasta tilausajo bussikalustostamme voit tilata ryhmän kokoon ja tarpeeseen parhaiten soveltuvan bussin 16-paikkaisesta pikkubussista 55-paikkaiseen linja-autoon. Bussin vuokraus onnistuu kätevästi niin lyhyille kuin pidemmillekin matkoille kokeneen luottokuskin kera. Halutessasi suunnittelemme reitin yhdessä kanssasi, jotta saisit tilausmatkastasi mahdollisimman paljon irti. Meiltä löytyy myös vinkkejä vierailukohteista.

Asiantuntevat kuljettajamme ovat tärkeä osa onnistuvaa ryhmämatkaa; kaupunkien ja kohteiden hyvä tuntemus sekä matkaohjelmaan ja vieraisiin kohteisiin ennalta tutustuminen takaavat varman ja luotettavan bussimatkan. Kuljettajamme palvelevat asiakkaita mutkattoman ystävällisesti ja yhtiössämme pidetään tärkeimpänä onnistumisen kriteerinä tyytyväisiä asiakkaita matkan jälkeen.

Apuna tilausajo matkan suunnittelussa

Haluamme olla asiakkaamme apuna jo heti matkan suunnitteluvaiheesta alkaen. Esim. aikataulujen, taukopaikkojen, kohteiden, ravintolapalvelujen sekä majoituspalvelujen suunnittelussa ja valinnassa autamme aina matkan tilaajaa tarpeidensa mukaan.

Modernit ja tasokkaat bussit

Kaikkien 46-56 paikkaisten tilausajo turistibussimme vakiovarusteisiin kuuluvat mm. ilmastointi, WC, DVD, Wi-Fi ja jääkaappi. Isot turistibussimme ovat varustettu eco3 ilmanpuhdistus järjestelmällä.
Tilausajoon tarkoitetut pikkubussimme ovat 8-17-paikkaisia ja niiden varustukseen kuuluu mm. mikrofoni, ilmastointi ja cd/radio.

Pyydä tarjous tilausajosta niin otamme Teihin yhteyttä mahdollisimman pian!