fbpx
tel: +358 40 5733 671 info@taxilady.fi

Sopiva tilausajo ja linja-auto joka lähtöön

Tutustu tilausbusseihimme

Palvelemme niin yksittäisissä kuljetustarpeissa, teatterimatkoissa, luokkaretkissä kun isoissa tapahtuma, konferenssi ja kokouskuljetuksissa tai vaikkapa pidemmissä kiertomatkoissa Euroopan metropoleissa. Palvelemme aina asiakaslähtöisesti, turvallisesti ja ammattitaidolla.

Käytössämme on modernit, mukavat ja turvalliset turistibussit!

Haluamme, että matkustaminen olisi sekä mukavaa että turvallista. Siksi ajoneuvoistamme löytyy ilmastointi, jääkaappi, WC sekä DVD-laitteet. Kaikissa busseissamme on lisäksi turvavyöt.

Tilaa eväät mukaan bussiin

Matkan aikana voitte nauttia höyryävästä kahvista tai teestä. Valitse eväskassiin sämpylä, pulla, korvapuusti tai salaatti. Pyydettäessä myös laktoosittomia ja gluteenittomia vaihtoehtoja.

Turistibussit

17-55 henkilölle

Turistibussit ovat paikkaluvultaan 40-55 -paikkaisia. Teatterimatkat, luokkaretket, pelimatkat, päivänmatkat tai vaikka pidemmät Euroopan kiertomatkat onnistuvat mukavasti ja turvallisesti.

Pikkubussit

1-16 henkilölle

Minibussilla pienempi ryhmä matkustaa kätevästi kokoukseen tai vaikkapa kaveriporukan polttareihin. Minibussin varustetaso on ison bussin luokkaa.

Tilataksit

1-8 henkilölle

Tilataksit tarjoavat useamman henkilön turvallisen taksikuljetuksen ovelta ovelle.


Pyydä tarjous

Taxilady Oy:llä on erilaisia busseja erilaisiin tarpeisiin. Hoidamme koko matkaketjun katkeamattomana, täytä tarjouspyyntölomakkeemme niin otamme pikaisesti yhteyttä