fbpx
tel: +358 40 5733 671 info@taxilady.fi
28.1.2019

Tilausajo – Vantaa

Laadukas tilausajokalustomme ja ammattitaitoiset luottokuskit palveluksessasi. Taxiladyn kuskeilla ei ole kravatti tiukalla.

Asiantuntevat kuljettajamme ovat tärkeä osa onnistuvaa ryhmämatkaa; kaupunkien ja kohteiden hyvä tuntemus sekä matkaohjelmaan ja vieraisiin kohteisiin ennalta tutustuminen takaavat varman ja luotettavan bussimatkan. Kuljettajamme palvelevat asiakkaita mutkattoman ystävällisesti ja yhtiössämme pidetään tärkeimpänä onnistumisen kriteerinä tyytyväisiä asiakkaita matkan jälkeen.

Apuna tilausajon suunnittelussa

Haluamme olla asiakkaamme apuna jo heti matkan suunnitteluvaiheesta alkaen. Esim. aikataulujen, taukopaikkojen, kohteiden, ravintolapalvelujen sekä majoituspalvelujen suunnittelussa ja valinnassa autamme aina matkan tilaajaa tarpeidensa mukaan.

Modernit ja tasokkaat bussit

Kaikkien 45-55 paikkaisten turistibussimme vakiovarusteisiin kuuluvat mm. turvavyöt, ilmastointi, WC, DVD, jääkaappi ja eco3 ilmanpuhdistin järjestelmä.
Tilausajoon tarkoitetut pikkubussimme ovat 8-17-paikkaisia ja niiden varustukseen kuuluu mm. turvavyöt, mikrofoni, ilmastointi ja cd/radio.

Pyydä tarjous niin otamme Teihin yhteyttä mahdollisimman pian!


Safe Travel

Turistibussimme on varustettu Hispacold eco3 ilmanpuhdistimella! Kaikista autoistamme löytyy myös käsidesit asiakkaiden käyttöön. Olemme myös kiinnittäneet entistä enemmän huomiota bussien siivoukseen ja kosketuspinnat desifioimme aina ajojen jälkeen.


Ympäristöystävällinen tilausajo

Ympäristöystävällinen vaihtoehto liikkua

Tilausajo on ympäristöystävällinen tapa liikkua. Tilausajot ovat joustava ja ekologinen vaihtoehto kaikenkokoisten ryhmien kuljetuksiin.
Kehitämme toimintamme ekologisuutta jatkuvasti hiilijalanjälkemme pienentämiseksi.