fbpx
tel: +358 40 5733 671 info@taxilady.fi
Kuljetukset opiskelijaryhmille

Kuljetukset opiskelijaryhmille – ekskursiot ja opintomatkat Suomeen ja ulkomaille

Taxilady Oy:llä on vuosien kokemus niin opiskelijoiden ainejärjestöjen vuosijuhlien jatkokuljetuksien kuin pitkien Euroopan ekskursioiden kuljetusten järjestämisestä.

”Ainejärjestömme järjestää jäsenilleen ekskursiomatkoja vuosittain, joka toinen vuosi ulkomaille ja joka toinen vuosi kotimaahan. Luottokuskeinamme ovat useimmiten toimineet Taxiladyn Juhani ja Anne. Opiskelijaryhmän matkoilla on iso merkitys sillä, että kuljettaja on tuttu. Varsinkin pidemmillä matkoilla ollaan tosi tiiviisti tekemisissä kuljettajan kanssa. Juhanin ja Annen kanssa matkan teko on aina ollut rentoa ja hauskaa.
Olga L. Ympäristötieteiden Opiskelijat – MYY ry

Opiskelijabudjetilla ei yhteisen reissun toteutukseen ole välttämättä paljon rahaa, mutta perille pitäisi päästä ja matkanteon tulisi olla mukavaa sekä joustavaa.

Me tarjoamme opiskelijaryhmällesi ekskursiomatkan tai lyhyenkin reissun toteutukseen laadukkaat bussit ja opiskelijameiningn ymmärtävät kuljettajat – opiskelijabudjettiin sopivalla hinnalla.

Vuosien kokemus opintomatkojen kuljetuksista on tuonut meille tietoa ja taitoa. Tarvittaessa autamme teitä löytämään mielenkiintoisia vierailukohteita tai mukavan hostellin maailmalta.

Olipa matkanne jo kuljetusta vaille suunniteltu tai aloitatte suunnittelun kuljetuksesta, autamme mielellämme. 

Matkan suunnittelussa ja kuljetusten toteutuksessa sinua auttavat Juhani ja Anne.

Taxilady Brysselin excursiolla

Hyviä vinkkejä ulkomaille suuntautuvan opintomatkan toteutukseen ja rahoituksen hakemiseen löydät myös tästä Järjestö-Wikin artikkelista.

Lähdetäänkö reissuun? Lähetä tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja – autamme sinua mielellämme.

Lisätietoja saat soittamalla 040 5733 671 tai lähettämällä sähköpostia info@taxilady.fi

#Vuosijuhlat #kotimaanpitkä #kotimaanlyhyt #ekskursio