fbpx
tel: +358 40 5733 671 info@taxilady.fi

Tilausajo Helsinki

Tilausajo Helsinki

Tilausajot Helsingistä ja pääkaupunkiseudulta ympäri Suomen, Baltiaan ja Eurooppaan. Yrityksemme Taxilady Oy on vihtiläinen tilausajoja tarjoava perheyritys, joka on toiminut jo kaksikymmentäviisi vuotta kuljetusalalla.

Luotto kuljettajamme ovat tärkeä osa onnistuvaa tilausajoa; kaupunkien ja kohteiden hyvä tuntemus sekä matkaohjelmaan ja vieraisiin kohteisiin ennalta tutustuminen takaavat varman ja luotettavan bussimatkan. Kuljettajamme palvelevat asiakkaita mutkattoman ystävällisesti ja yhtiössämme pidetään tärkeimpänä onnistumisen kriteerinä tyytyväisiä asiakkaita matkan jälkeen.

Tilausajo myyntimme avustaa sinua tilausajon suunnittelussa

Haluamme olla asiakkaamme apuna jo tilausajon suunnitteluvaiheesta alkaen. Esim. aikataulujen, taukopaikkojen, kohteiden, ravintolapalvelujen sekä majoituspalvelujen suunnittelussa ja valinnassa autamme aina matkan tilaajaa tarpeidensa mukaan. Kauttamme järjestyvät pikkubussit, turistibussit ja kaksikerrosturistibussit vaivatta ja kilpailukykyiseen hintaan. Jätäthän tarjouspyynnön ja saat tarjouksen tilausajosta jo seuraavana päivänä.

Tilausajo hinnoittelumme on läpinäkyvää eikä tilausajon hintaan lisätä piilokuluja. Tilausajo hintamme sisältää kaikki kulut, verot, tietullit, pysäköintimaksut. Kauttamme saat myös tarvittaessa lauttaliput.

Modernit ja tasokkaat bussit

Modernit 33-79 paikkaisset tilausajo turistibussimme vakiovarusteisiin kuuluvat ilmastointi, mikrofoni, WC, DVD ja jääkaappi. Osassa busseistamme löytyy USB-laturipaikat, 220v pistokkeita, WiFi, Nespresso Pro kahvikone. Tilausajoon tarkoitetut pikkubussimme ovat 8-20-paikkaisia ja niiden varustukseen kuuluu mm. mikrofoni, ilmastointi ja cd/radio.

Pyydä tarjous tilausajosta niin otamme Teihin yhteyttä mahdollisimman pian!

tilausajobussi

Turistibussit 33-56 matkustajaa

Turistibussit ovat mukava tapa matkustaa. Yhteen turistibussiin mahtuu, mallista riippuen, 33-56 matkustajaa. Taxilady:n turistibussien varustelu räätälöidään matkanne tarpeisiin sopiviksi, suosittelemme varaamaan hyvissä ajoin ja omat tarpeet edellä. Kaikissa busseissa on ilmastointi, turvavyöt, wc, mikrofoni, alkolukko. Osasta busseistamme löytyy jääkaappi, USB-laturit joka istuinmelta, 220v pistokeita, pöytäryhmiä, Nespresso Pro kahvikone, wifi.

Pikkubussit 8-20 matkustajaa

Pikkubussilla pienempi ryhmä matkustaa kätevästi kokoukseen tai vaikkapa polttareihin. Pikkubussimme varustelu taso on isojen bussien luokkaa, turvavyöt, alkolukko, ilmastointi, mikrofoni. Pikkubusseissamme on 8-20 istumapaikkaa, ja mukavat istuimet pidemmällekin matkalle. Pikkubussissa on rajoitetusti matkatavaratilaa.

pikkubussi
Tilausajo helsinki Kaksikerros turistibussi

Kaksikerros turistibussi 79-matkustajaa

Monipuolisesta tilausajo kalustostamme löytyy myös edustava kaksikerroslinja-auto. Tyylikkääseen kaksikerrosbussiin mahtuu mukavasti 79-matkustajaa. Kaksikerroksinen linja-auto on varustettu samoilla mukavuuksilla kuin yksikerroksiset tilauslinja-autot eli säädettävillä mukavuusistuimilla, turvavöillä ja WC:llä. Lisäksi autosta löytyy Nespresso Pro kahviautomaatti, CD, kaksi jääkaappia ja ilmastointi. Alakerran loungesta löytyy kaksi pöytäryhmää. Kaikilla istuinpaikoilla USB laturipistokeet.Lentokenttä kuljetuset

Lentokenttäkuljetukset

Tilausajo kuljettaa ryhmäsi Helsinki-Vantaan lentokentälle ja tilausajomyyntipalvelumme auttaa suunnittelemaan aikataulun, että ehdit kiireettä lennolle. Ja ryhmäsi palattua kotimaahan odottaa kuljettajamme jo lentokentällä jälleen ryhmääsi ja kotimatka voi alkaa.

Hää kuljetukset

Juhla- ja hääkuljetukset

Onko tiedossasi juhlajärjestelyt syntymäpäiville, häihin tai polttareihin – me huolehdimme myös juhlien kuljetukset. Kaksikerrosbussilla siirtyy suuremmatkin vierasmäärät kerralla. Ja pikkubussit sopivat hyvin polttarikuljetuksiin.

Tilausajot ulkomaille

Tilausajot ulkomaille

Laadukkaiden kotimaankuljetusten lisäksi tilausajo bussimme kuljettavat ryhmät myös ulkomaille. Maailmaa nähneet ja kielitaitoiset kuljettajamme takaavat vaivattoman ulkomaanmatkan. Lue lisää blogistamme.

tilausajot urheiluseuroille

Urheiluseurojen kuljetukset

Kauttamme onnistuvat monipuolisesti peli- ja turnausmatkat joustavasti ja ympärivuoden kilpailukykyiseen hintaan. Ota rohkeasti yhteyttä niin pistetään koko kauden kuljetukset kuntoon.

Opiskelija ryhmien kuljetuset

Opiskelija kuljetukset

Oli kyseessä vuosijuhlien kuljetukset taikka ulkomaan ekskursio. Meiltä löytyy opiskelija yhteensopiva kuljettaja ryhmällenne. Ja tottakai kilpailukykyiseen hintaan.

tapahtuma kuljetukset

Tapahtuma kuljetukset

Oli kyseessä kongressivieraiden kuljetukset tai turnauksen kilpailijoiden shuttlebussi kuljetukset.

Kysy tarjous tilausajosta

Kun tarvitset tilausajo bussin työ- tai harrastusporukalle tai vaikka koululais- tai eläkeläisryhmälle. Räätälöimme tilausajot tarpeisiisi. Voit myös lähettää tarjouspyynnön helposti alla olevalla lomakkeella tai perinteisesti sähköpostitse info@taxilady.fi .

Hakusanat: Tilausajo Helsinki, Tilausbussi Helsinki, Tilausajobussi Helsinki, Tilausliikenne Helsinki, Bussikuljetus Helsinki, Ryhmämatkat Helsinki, Kaupunkikierros Helsinki, Lentokenttäkuljetus Helsinki, Tilausajopalvelut Helsinki, Kiertoajelut Helsinki, Luokkaretket Helsinki, Tilausbussiyritys Helsinki, Tapahtumakuljetus Helsinki, Tilausajotarjous Helsinki


RDA
LInja-autoliitto

Tilausajo bussi Helsinki on ekologinen tapa liikkua

Tilausajo bussi on ryhmälle helppo ja taloudellinen tapa liikkua. Tilausajo on myös tutkitusti ympäristöystävällinen tapa ryhmien matkustaa.

Yhdessä matkustaminen on myös hyvä tapa ryhmäytyä ja yhteishengenluoja. Kerää ryhmä, päätä retkikohde ja varaa tilausajo bussi. Autamme mielellämme retken suunnittelussa.

Järjestämme myös omia päiväretkiä esimerkiksi puutarhamatkoja, käsityömatkoja, sotahistoriallisia retkiä. Voit tutustua retkivalikoimiimme nettisivuillame ja facebookissa.

Ympäristöystävällinen tapa matkustaa