fbpx
tel: +358 40 5733 671 info@taxilady.fi
Tilausajo bussit

Tilausajo Bussit Helsinki

Tilausajot Helsingistä ja pääkaupunkiseudulta ympäri Suomen, Baltiaan ja Eurooppaan. Yrityksemme Taxilady Oy on vihtiläinen perheyritys, joka on toiminut jo yli kaksikymmentä vuotta kuljetusalalla.

Luotto kuljettajamme ovat tärkeä osa onnistuvaa ryhmämatkaa; kaupunkien ja kohteiden hyvä tuntemus sekä matkaohjelmaan ja vieraisiin kohteisiin ennalta tutustuminen takaavat varman ja luotettavan bussimatkan. Kuljettajamme palvelevat asiakkaita mutkattoman ystävällisesti ja yhtiössämme pidetään tärkeimpänä onnistumisen kriteerinä tyytyväisiä asiakkaita matkan jälkeen.

Apuna tilausajon suunnittelussa

Haluamme olla asiakkaamme apuna jo tilausajon suunnitteluvaiheesta alkaen. Esim. aikataulujen, taukopaikkojen, kohteiden, ravintolapalvelujen sekä majoituspalvelujen suunnittelussa ja valinnassa autamme aina matkan tilaajaa tarpeidensa mukaan.

Modernit ja tasokkaat bussit

Kaikkien 33-79 paikkaisten tilausajo turistibussimme vakiovarusteisiin kuuluvat ilmastointi, WC, DVD ja jääkaappi.
Tilausajoon tarkoitetut pikkubussimme ovat 10-17-paikkaisia ja niiden varustukseen kuuluu mm. mikrofoni, ilmastointi ja cd/radio.

Pyydä tarjous tilausajosta niin otamme Teihin yhteyttä mahdollisimman pian!Kysy tarjous tilausajosta

Kun tarvitset tilausajo bussin Helsinki työ- tai harrastusporukalle tai vaikka koululais- tai eläkeläisryhmälle, soita heti sivustomme numeroon tai täytä alapuolella näkyvä lomake.Tilausajo bussi Helsinki on ekologinen tapa liikkua

Tilausajo bussi on ryhmälle helppo ja taloudellinen tapa liikkua. Tilausajo on myös tutkitusti ympäristöystävällinen tapa ryhmien matkustaa.

Yhdessä matkustaminen on myös hyvä tapa ryhmäytyä ja yhteishengenluoja. Kerää ryhmä, päätä retkikohde ja varaa tilausajo bussi. Autamme mielellämme retken suunnittelussa.

Järjestämme myös omia päiväretkiä esimerkiksi puutarhamatkoja, käsityömatkoja, sotahistoriallisia retkiä. Voit tutustua retkivalikoimiimme nettisivuillame ja facebookissa.