fbpx
tel: +358 40 5733 671 info@taxilady.fi

Bussimatka ulkomaille

Laadukkaiden kotimaankuljetusten lisäksi bussimme kuljettavat ryhmät myös ulkomaille. Maailmaa nähneet ja kielitaitoiset kuljettajamme takaavat vaivattoman ulkomaanmatkan. Bussimatkalla matkasta nauttiminen voi alkaa, kun nouset bussiin eikä vasta kohdemaassa.

Euroopan bussimatkat tarjoavat ryhmille huikeita mahdollisuuksia.

Bussimatkalla ulkomaille pääset kokemaan muutakin kuin suurkaupungit ja helposti saavutettavat kohteet. Kielitaitoiset kuljettajamme ovat kokeneita Euroopan kävijöitä, jotka tuntevat paikalliset tavat ja vaatimukset. Modernit bussit ja niillä tehtävät kiertomatkat, ovat mainio tapa nähdä paljon joustavalla ja yksilöllisellä ohjelmalla. Yleistyvä vaihtoehto on kulkea toinen suunta bussilla ja lentää toinen suunta.

Tilausajobussiemme varustukseen kuuluu turvavyöt jokaisella paikalla, jäähdytysilmastointi, WC, kahvinkeitin ja USB/220v pistorasiat matkapuhelinten ja tablettien lataamiseen. Osassa autoistamme myös WiFI ja mediajärjestelmä, josta voit omalta päätelaitteella katsoa elokuvia, tv-sarjoja vaikka nettiyhteys ei toimisikaan. Lisäksi kuljettajalta voi ostaa vesipulloja, virvoitusjuomia, kahvia tai teetä.

Avustamme mielellämme mm. reittisuunnitelussa ja majoitusten/oppaiden hankkimisessa. Vuosien kokemus Euroopan bussimatkailusta on tuonut meille laajantietopankin mielenkiintoisista vierailukohteista, hyvistä ruokailupaikoista ja mukavista majoituksista. Kauttamme saat myös matkaan liittyvät lautta- ja laivaliput.

Waterloo – Belgia
Coach hire Helsinki
Recklinghausen Saksassa ruokatauolla
Tilausajo Norja
Pohjois-Norjassa ruskaretkellä
Tilausajo Vihti
Tartton enkeltensilta
Tilausajo norja
Pikkubussi Holmenkollenilla Norjassa

Yllä kuvia ulkomaan bussimatkoiltamme vuosien varrelta.

Suosittuja kohteita bussimatkoilla

  • Vuonojen Norja, Geiranger & Trollstigen
  • Baltian kiertomatkat – Tallinna, Riga, Vilna
  • Saarenmaa
  • Etelä-Viro ja Setumaa
  • Tanska – Kööpenhamina ja Legoland
  • Viron Käsityö- ja kukkanäyttelyt
  • Puolan kiertomatkat / Tatravuoristo
  • Saksan joulumarkkinat
  • Bryssel, Belgia/Europarlamentti
  • Hollanti Keukenhofin puutarha (keväällä)
Safe Travel

Olemme panostaneet matkustusturvallisuuteen.

Tilausajobussimme on varustettu eco3 ilmanpuhdistimilla. Laite desinfioi ja raikastaa sisäilmaa. Laitteen toiminta perustuu riittävän otsonimäärän ja negatiivisten ioneiden muodostumiseen, mikä tuhoaa biologisia ilmasta epäpuhtauksia, bakteereita ja viruksia. 


Ekologinen vaihtoehto matkustaa ulkomaille

Tilausbussimatka on ekologinen vaihtoehto Euroopan matkalle. Nykyaikainen turistibussit on usein ekologisempi vaihtoehto matkallesi.