fbpx
tel: +358 40 5733 671 info@taxilady.fi
28.1.2019

Tilausajo – Lohja

Lohja Tilausajot

Taxilady tarjoaa tilausajopalvelua Lohjalla. Hoidamme tilausajot Lohjalta kaikkialle Suomeen ja Ulkomaille. Monipuolisesta kalustosta löytyy varmasti sopiva turistibussi ryhmällenne. Kalustomme löytyy niin tilataksi, pikkubusseja ja 50-55 paikkaisia turistibusseja. Tarvitsette tilausajoa Lohjalta sitten luokkaretkelle, yritysvierailulle tai Euroopan kiertomatkalle, meiltä löytyy luottokuski ja laadukaskalusto teille.

Ammattitaitoiset luottokuskit palveluksessasi

Asiantuntevat kuljettajamme ovat tärkeä osa onnistuvaa ryhmämatkaa; kaupunkien ja kohteiden hyvä tuntemus sekä matkaohjelmaan ja vieraisiin kohteisiin ennalta tutustuminen takaavat varman ja luotettavan bussimatkan. Kuljettajamme palvelevat asiakkaita mutkattoman ystävällisesti ja yhtiössämme pidetään tärkeimpänä onnistumisen kriteerinä tyytyväisiä asiakkaita matkan jälkeen.

Apuna tilausajon suunnittelussa

Haluamme olla asiakkaamme apuna jo heti bussimatkan suunnitteluvaiheesta alkaen. Esim. aikataulujen, taukopaikkojen, vierailukohteiden, ryhmäruokailu paikkojen suunnittelussa ja valinnassa autamme aina matkan tilaajaa tarpeidensa mukaan. Kauttamme myös opaspalvelut Lohjalle, Läntisellä-Uudellemaalla ja historialliselle kuninkaantielle.

Monipuolinen ja laadukas tilausajokalusto Lohjalla

Kaikkien 50-55 paikkaisten turistibussimme vakiovarusteisiin kuuluvat ilmastointi, turvavyöt jokaisella istuimmella, mikrofoni, WC, DVD ja jääkaappi.
Tilausajo pikkubussimme ovat 10-17-paikkaisia ja niiden varustukseen kuuluu mm. mikrofoni, ilmastointi ja cd/radio.

Pyydä tarjous niin otamme Teihin yhteyttä mahdollisimman pian!


Suosittuja vierailukohteita Lohjalla


Kysy tarjous tilausajosta

Kun tarvitset tilausajon työ- tai harrastusporukalle tai vaikka koululais- tai eläkeläisryhmälle, soita 0405733671 tai täytä alapuolella näkyvä lomake.