fbpx
tel: +358 40 5733 671 info@taxilady.fi
28.1.2019

Tilausajo – Vihti

Luottokuskit ja viihtyisät linja-autot matkallesi.

Taxilady on Vihdin Palajärveltä käsin toimiva linja-autoyhtiö tarjoava perheyhtiö jolla yli 20 vuoden kokemus tilausajoista. Laadukas ja monipuolinen tilausajokalusto yhdistettynä luottokuskilla takaavat puitteet onnistuneelle matkalle.

Luottokuskit

Me autamme sinua kaikessa tilausajoosi liittyvissä asioissa, halutessanne autamme aikataulun, reitin, vierailukohteiden ja taukopaikkojen suunnitelussa. Luottokuskimme ovat palveluksessanne koko matkan ajan kaikissa tilanteissa. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti asiakaspalvelun, ammattitaidon ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi.

Nykyaikainen tilausajo kalusto

Taxilady:n linja-autot ovat nykyaikaisia ja hyvin hoidettuja. Monipuolisesta tilausajo kalustostamme voit tilata ryhmän kokoon ja tarpeeseen parhaiten soveltuvan bussin 16-paikkaisesta pikkubussista 50-paikkaisesta linja-autosta, 79-paikkaiseen kaksikerrosbussiin. Palvelemme niin yksityisiä kuin yritysasiakkaita, lyhyestä siirrosta – Euroopan kiertomatkaan joustavasti ja laadukkaasti.

ympäristöystävälline tilausajo

Ympäristöystävällinen vaihtoehto

Tilausajo on ympäristöystävällinen henkilöliikennemuoto. Tilausajot ovat joustava ja ekologinen vaihtoehto isojen ryhmien kuljetuksiin ja matkoihin.

Kehitämme toimintamme ympäristöystävällisyyttä jatkuvasti minimoimalla joutokäynnit, kouluttamalla henkilöstömme taloudelliseen ajotapaan ja päivittämällä kalustoamme pienentääksemme hiilijalanjälkeämme.

Pyydä tarjous niin otamme Teihin yhteyttä mahdollisimman pian!


Kysy tarjous tilausajosta

Kun tarvitset tilausajon työ- tai harrastusporukalle tai vaikka koululais- tai eläkeläisryhmälle, soita heti sivustomme numeroon tai täytä alapuolella näkyvä lomake.


bustouristik Helsinki, Finnland

Linja-auto liitto
Visit Vihti