fbpx
tel: +358 40 5733 671 info@taxilady.fi

Yritys

Taxilady Oy on vuonna 1999 perustettu perheyhtiö. Yrityksen palvelut kattavat henkilökuljetukset taksikuljetuksista Tilausajoihin.

Lyhyistä siirtymisistä pidempiin ulkomaanmatkoihin, kaikki sisältyy tarjontaan. Yritys haluaa tarjota asiakkailleen parasta mahdollista laatua ja matkustusmukavuutta. Tilausajokalusto koostuu takseista, tilatakseista ja 16–55 – paikkaisista busseista. Tilausajokalusto on varusteltu nykyajan mukavuuksin, mikä varmistaa pidemmänkin matkan mukavan etenemisen.

Matkan sujumisesta vastaa ammattitaitoinen henkilökunta. Kuljettajilla on satojen tuhansien kilometrien kokemus eri liikenneolosuhteista ja -ympäristöistä Suomessa ja ulkomailla.


Tarinamme

Aloitimme toimintamme vuonna 1999 yhdellä taksilla. Meillä oli jo silloin vakioasiakkaita, joita ajoimme lentokentälle, satamiin, kuntoutuslaitoksiin ja ihan minne asiakkailla olikin tarve mennä. Taksin ajaminen on ollut meille asiakaspalvelun korkeakoulu 🙂

Vuonna 2008 saimme toisen taksin ja laajensimme tilausajoihin. Siitä alkoi erikoistuminen erilaisiin ryhmiin. Vuosien aikana olemme kuljettaneet ihmisiä erilaisiin tapahtumiin kuten esim. Saksaan rockfestareille, Suomessa urheilutapahtumiin ja Pohjois-Norjaan patikoimaan ja ihailemaan ruskaa. Olemme vieneet ryhmiä Latviaan tutustumaan kylmän sodan aikaisiin bunkkereihin, Puolaan tutustumaan biisoneihin, Saksaan sirkusleirille sekä ryhmän Ruotsin ja Suomen rajalle uimaan maasta toiseen. Olemme kuljettaneet japanilaisia katsomaan maton kutomista kangaspuilla ja vieneet ihmisiä puutarhamatkalle Viroon. Olemme käyneet tutustumassa käsitöihin ja niiden tekijöihin pitkin Suomea. Paljon on tavattu mielenkiintoisia asiakkaita ja tutustuttu heidän maailmaansa. Kivoja matkoja!


Anne-Marie ja Juhani