fbpx
tel: +358 40 5733 671 info@taxilady.fi

Varaa oma bussikuljetus laskettelurinteille hiihtolomalla

laskettelijoita hiihtolomalla

Tarvitsetko kuljetuksen tämän vuoden hiihtolomalle? On mahdollista matkustaa hiihtolomalle tilausajobussilla Alpeille tai Lapissa sijaitsevaan hiihtokeskukseen. Vuokraa oma bussi kuljettajalla viemään teidän oman aikataulunne mukaan.

Hiihtoretkiä rinteisiin bussilla

Tilausajolinja-autolla matkustaminen on rentouttavaa ja edullista. Ajamisen voit jättää ammattilaiselle. Mukaan mahtuvat ilman ongelmia niin laskettelukamat kuin muutkin hiihtoloma matkatavarat.

Rinnelomissa on jotain hienoa ja hiihtoloma lle lähteminen bussilla tarjoaa kuljetuksen, jonka päätteeksi saavut perille rentoutuneena ja täynnä energiaa.

Tilausajo Helsinki – Tahko

Tiesitkö että Tahko on Suomen neljänneksi suurin hiihtokeskus. Hyvin hoidettujen rinteiden monipuolisuus takaa sen, että Tahkolta löytyy sopiva rinne niin lapsille, vasta-alkajille, leppoisaan fiilistelyyn kuin vauhdikkaampaan laskemiseen.

Tilausajo Helsinki – Levi

Levin rinnekausi alkaa yleensä lokakuussa ja kestää pitkälle toukokuuhun asti. Leviltä löydät runsaasti rinteitä aloittelijoille, harrastelijoille ja mustia rinteitä taitajille. Lastenmaa ja Leevilandia toimivat pikkuväen suosikkeina. South Park, Street ja vapaalaskualue tarjoavat lisähaastetta harrastajille hiihtolomalla.

Lähilaskettelu matka Vihti Ski:hin

Vihti Ski Center tarjoaa monipuolisen rinnevalikoiman Etelä-Suomen olosuhteissa. Hiihtokeskus sijaitsee riittävän lähellä myös iltamäeksi, vain 45 km Helsingistä

Pakkaa hiihtovarusteet ja vuokraa bussi Helsingistä

Varaa hiihtoloma ja vuokraa bussi Helsingistä saadaksesi todella mukavat kuljetukset ja tilaa kaikille matkatavaroillesi, mukaan lukien hiihtovarusteet.

Jos et ole varma, lumitilanteen – hiihtohissien aukiolon, voit tarkistaa lumen syvyyden lomakeskuksessa. Sitten sinun tarvitsee vain varata päivämäärä ja lähettää tarjouspyyntö bussin vuokraamisesta hiihtomatkalle. Voit sitten matkustaa turvallisesti, mukavasti ja edullisesti ja saapua määränpäähäsi levänneenä.

Vuokraa sukset ja varusteet

Jos sinulla ei ole omia suksia, kypärää ja saappaita, monet suuremmat hiihtokeskukset tarjoavat yleensä hiihtovälinevuokrausta paikan päällä.