fbpx
tel: +358 40 5733 671 info@taxilady.fi
24.6.2020

Pikkubussi Helsinki

Pikkubussi Tilausajo – Helsinki

Tarjoamme tilausajot linja-autoilla, pikkubusseilla Helsingistä ja pääkaupunkiseudulta ympäri Suomen, Baltiaan ja Eurooppaan. Yrityksemme Taxilady Oy on vihtiläinen perheyritys, joka on toiminut jo yli kaksikymmentä vuotta kuljetusalalla.

Asiantuntevat kuljettajamme ovat tärkeä osa onnistuvaa ryhmämatkaa; kaupunkien ja kohteiden hyvä tuntemus sekä matkaohjelmaan ja vieraisiin kohteisiin ennalta tutustuminen takaavat varman ja luotettavan bussimatkan. Kuljettajamme palvelevat asiakkaita mutkattoman ystävällisesti ja yhtiössämme pidetään tärkeimpänä onnistumisen kriteerinä tyytyväisiä asiakkaita matkan jälkeen.

Apuna tilausajon suunnittelussa

Haluamme olla asiakkaamme apuna jo heti matkan suunnitteluvaiheesta alkaen. Esim. aikataulujen, taukopaikkojen, kohteiden, ravintolapalvelujen sekä majoituspalvelujen suunnittelussa ja valinnassa autamme aina matkan tilaajaa tarpeidensa mukaan.

Modernit ja tasokkaat bussit

Kaikkien 45-51 paikkaisten turistibussimme vakiovarusteisiin kuuluvat ilmastointi, WC, DVD ja jääkaappi.
Tilausajoon tarkoitetut pikkubussimme ovat 10-16-paikkaisia ja niiden varustukseen kuuluu mm. mikrofoni, ilmastointi ja cd/radio.

Pyydä tarjous niin otamme Teihin yhteyttä mahdollisimman pian!Kysy tarjous tilausajosta

Kun tarvitset pikkubussin työ- tai harrastusporukalle tai vaikka koululais- tai eläkeläisryhmälle, soita heti sivustomme numeroon tai täytä alapuolella näkyvä lomake.