fbpx
tel: +358 40 5733 671 info@taxilady.fi
20.11.2019

Bussikuljetus Helsinki

Tilaa Taxilady Oy onnistunut bussikuljetus laadukkaasti ja pitkällä kokemuksella. Yrityksemme on toiminut jo kahdenkymmen vuoden ajan. Tarjoamme bussikuljetuksia nykyaikaisesti varustetuilla turistibusseilla.

Tarjoamme bussikuljetuksia Vihdistä käsin, Lohjalla, Kirkkonummella, Helsingissä, ja pääkaupunkiseudun alueella, sekä lisäksi muualla Suomessa, Baltiassa, Scandinaviassa ja Euroopassa.

Asiantuntevat kuljettajamme ovat tärkeä osa onnistuvaa bussimatkaa; kaupunkien ja kohteiden hyvä tuntemus sekä matkaohjelmaan ja vieraisiin kohteisiin ennalta tutustuminen takaavat varman ja luotettavan bussimatkan. Kuljettajamme palvelevat asiakkaita mutkattoman ystävällisesti ja yhtiössämme pidetään tärkeimpänä onnistumisen kriteerinä tyytyväisiä asiakkaita matkan jälkeen.

Bussikuljetusta monipuolisiin tarpeisiin

Keitä ovat asiakkaitamme Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla?

Matkatoimistot, yhdistykset, yritykset, koulut ja päiväkodit, opiskelijat, urheiluseurat, eläkeläiset, martat, kuorot, seurakunnat, palvelutalot, partiolaiset, turistiryhmät, yksityiset ryhmät, pääkaupunkiseudulta ja Helsingistä ovat asiakkainamme.

Minne matka vie

Esimerkiksi teattereihin, konsertteihin, näyttelyihin, nähtävyyksien äärelle, yritysvierailuille, juhliin, urheilutapahtumiin ja -kilpailuihin, leireille, kiertoajeluille, opintoretkille, sukujuhliin, hääjuhliin, syntymäpäiväjuhliin, kevät- ja kesäretkille, luontoretkille, uimahalli- ja muihin liikuntaan liittyviin kohteisiin.

Jos ryhmäsi suuntaa Helsinki-Vantaan lentokentälle tai satamiin autamme suunnittelemaan aikataulun, jotta ehdit kiireettä lennolle/laivalle. Ja ryhmäsi palattua kotimaahan odottaa kuljettajamme jo lentokentällä jälleen ryhmääsi. Näin säästytte omien autojenne paikoitushuolista tai matkalaukkujen raahaamisesta yleisissä kulkuneuvoissa.

Pyydä tarjous bussikuljetuksesta

Mietityttääkö bussikuljetuksen hinta tai muut järjestelyt? Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhteinen matka!

Bussikuljetus Helsinki

Bussikuljetus on helppo ja vaivaton tapa liikkua yhdessä, ja bussikuljetuksen avulla jää enemmän aikaa yhdessä olemiseen ja rentoutumiseen.

Bussikuljetus on myös taloudellisesti kannattava ratkaisu ja lisäksi ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Kimppakyyti säästää luontoa. Modernit bussimme ovat vähäpäästöisiä.