fbpx
tel: +358 40 5733 671 info@taxilady.fi

Taxilady kokemuksia: Ympäristötieteiden opiskelijat – MYY ry

Rentoa ja luotettavaa matkantekoa opiskelijaporukalla

Ympäristötieteiden opiskelijat – MYY ry on Helsingin yliopiston ympäristöalan opiskelijoiden ainejärjestö. MYY ry järjestää jäsenilleen aktiivisesti erilaisia tapahtumia, joista tärkeimpiä on vuosittainen noin viikon mittaisen ekskursiomatka. Ainejärjestö luottanut matkojen kuljetuksissa Taxiladyyn jo vuosien ajan.

MYY ry:n vuoden 2019 ekskursiovastaava Olga L. kertoo yhteistyöstä näin:

”Ainejärjestömme järjestää jäsenilleen ekskursiomatkoja vuosittain, joka toinen vuosi ulkomaille ja joka toinen vuosi kotimaahan. Luottokuskeinamme ovat useimmiten toimineet Taxiladyn Juhani ja Anne.

Opiskelijaryhmän matkoilla on iso merkitys sillä, että kuljettaja on tuttu. Varsinkin pidemmillä matkoilla ollaan tosi tiiviisti tekemisissä kuljettajan kanssa. Juhanin ja Annen kanssa matkan teko on aina ollut rentoa ja hauskaa.

Syksyllä 2019 teimme kotimaan ekskursion Lappiin Taxiladyn kyyditsemänä. Matkustimme Helsingistä Utsjoelle ja Karigasniemeen asti ja kävimme myös Norjan puolella. Matkan aikana kuljettajat osoittivat todellista asiakaspalveluhenkeä ja matkustajien toiveet otettiin hyvin huomioon.

On suorastaan hämmästyttävää, miten kuljettajat jaksoivat olla pitkän matkan aikana niin rentoja. Ajomatkat olivat pitkiä ja reitit eivät kaikkein mukavimpia ajettavia kapeine teineen. Jos toivottiin viimehetken reittimuutoksia, haluttiin jäädä hetkeksi katselemaan maisemia tai jouduttiin tekemään ylimääräisä pysähdyksiä vessaan, kaikki onnistui.

Viikon mittaisella matkalla Puolaan vuonna 2018 korostui Taxiladyn kuljettajien vankka kokemus Euroopan liikenteessä ajamisesta. Liikenne oli välillä todella villiä ja oli turvallista olla kuljettajien kyydissä, jotka tietävät miten Baltiassa ja Puolassa ajetaan. Välillä olimme jumissa moottoritiellä ja Taxiladyn Anne viihdytti meitä hauskoilla tarinoillaan pitkän kuljettajauran varrelta. Saimme kuljettajilta reissussa myös vinkkejä ravintoloihin sekä ideoita kohteista tuleville reissuille Eurooppaan, sillä vankan kokemuksen myötä he tietävät sellaisiakin paikkoja, joihin ei välttämättä itse keksisi lähteä.

Taxiladyn palvelu on todella asiakaslähtöistä ja joustavaa. Matkustajien tarpeet otetaan hyvin huomioon ja tuttu bussinkuljettaja on osaltaan luomassa matkan tunnelmaa. Opiskelijaporukassa meno bussissa voi olla vähän villimpääkin, mutta suhtautuminen on ollut ymmärtäväistä, olipa bussissa sitten juhlat tai hiljaista lepoaikaa. Taxiladyn kanssa voi luottaa siihen, että reissussa on mukavaa.”