fbpx
tel: +358 40 5733 671 info@taxilady.fi

Urheilumatkat tilausajobussilla!

Urheiluseuran kuljetukset

URHEILUSEUROJEN KULJETUKSET

Bussikuljetuksen varaaminen joukkueelle tai urheiluseuralle voi usein olla aikaa vievää. Kauttamme hoituvat monipuolisesti erilaiset joukkue- ja pelimatkat. Kuljetamme urheilujoukkueet ja -seurat kilpailukykyiseen hintaan vuoden ympäri vuosikausien kokemuksella. Pyytämällä tarjouksen koko kauden kyydeistä säästät ja varmistat, että saat turvallisen ja varman bussikuljetuksen parhaaseen hintaan.

Koordinoi monimutkaiset kuljetukset useille eri urheilujoukkueille

Bussikuljetus sopii erityisen hyvin erilaisiin urheilumatkoihin otteluihin, kilpailuihin, turnausmatkoihin, harjoitusleireihin ja ulkomaan turnausmatkoihin. Jopa kuljetusten järjestäminen usealle eri urheilujoukkueelle samaan aikaan onnistuu helposti.

Varaa bussi tai minibussi joukkueelle tai urheiluseuralle

Bussin tai minibussin varaaminen joukkueellesi tai urheiluseurallesi tarjoaa monia etuja. Sen lisäksi, että se on mukava ja turvallinen kuljetusratkaisu, on useita muita syitä, miksi tämä vaihtoehto voi olla hyvä valinta urheilumatkoillesi.

  • Taloudellisesti edullista
  • Kätevä kuljetus
  • Vahvistaa yhteisöä
  • Yksinkertainen ja joustava
  • Useita matkoja yhdellä pyynnöllä

Yksi bussin tai minibussin varaamisen suurimmista eduista on, että se on taloudellinen ja ekologinen vaihtoehto liikkua. Yhteiskuljetus tulee halvemmaksi kuin, jos jokainen ajaisi määränpäähän itse. Lisäksi voit valita tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan bussin tai minibussin.

Toinen bussi– tai minibussivarauksen etu on se, että se on kätevä ratkaisu. Bussit ja minibussit on varustettu mukavilla istuimilla ja tilaa on myös matkatavaroille, joten voit matkustaa mukavasti. Lisäksi on mahdollista valita erityyppisten ajoneuvojen välillä, esimerkiksi pikkubussit, joissa on tilaa matkatavaroille tai suuret bussit, joissa on mm. WC ja Wi-Fi.

Yhdessä matkustaminen tiiminä tai yhdistyksenä voi myös luoda vahvemman joukkueen. Viettäessään aikaa yhdessä bussissa tai minibussissa, pelaajat ja valmentajat voivat tutustua toisiinsa paremmin ja rakentaa vahvempia suhteita. Lisäksi matka voi olla tilaisuus keskustella taktiikoista ja strategiasta ennen ottelua, mikä voi auttaa parantamaan suorituskykyä kentällä.

Urheiluseurat

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Taxiladyn palveluihin, sillä kaikki on aina toiminut sovitusti ja palvelu on joustavaa. Meillä on hyvä keskusteluyhteys, viesteihin vastataan nopeasti ja voimme luottaa siihen, että aikataulut pitävät. Myös hinnat ovat kilpailukykyiset. Lue lisää