fbpx
tel: +358 40 5733 671 info@taxilady.fi

Taxilady kokemuksia: FC-Viikingit ry

Joustavaa palvelua jalkapallojoukkueen pelimatkoilla

FC Viikingit on Helsingin Vuosaaren kaupunginosasta kotoisin oleva jalkapalloseura. Seuran kooltaan yksi suurimpia ja erinomaisesti menestynyt joukkue on B-juniorit, jossa pelaa 2004 ja 2005 syntyneitä poikia.

Päivi Vaara on toiminut poikien joukkueenjohtajana lähes joukkueen perustamisesta lähtien ja luotsaa tällä hetkellä joukkueen B1 -kilparyhmää yhdessä päävalmentajan kanssa. Pelimatkojen kuljetuksissa joukkue on käyttänyt Taxiladya jo useamman vuoden ajan.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Taxiladyn palveluihin, sillä kaikki on aina toiminut sovitusti ja palvelu on joustavaa. Meillä on hyvä keskusteluyhteys, viesteihin vastataan nopeasti ja voimme luottaa siihen, että aikataulut pitävät. Myös hinnat ovat kilpailukykyiset.

Kaikki Taxiladyn kuljettajat ovat olleet tosi kivoja ja osaavat suhtautua hyvin nuoriin matkustajiin. Tällaisen joukkueen kanssa pitää olla avoimin mielin ja sietää välillä vähän häröilyäkin. Taxiladyn kanssa matkassa on aina ollut rento meininki.

Taxiladyn palveluhenkisyys ja joustavuus ovat korostuneet koronavuoden aikana, kun pelien peruutuksia on saattanut tulla hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Näihin tilanteisiin on Taxiladyn puolesta suhtauduttu äärimmäisen hienosti ja ymmärretty tilanne asiakkaan kannalta. Tästä olemme hyvin kiitollisia Taxiladylle.”