fbpx
tel: +358 40 5733 671 info@taxilady.fi

Pitkä Tilausajo – Vinkit miten saan ajan kulumaan

Tilausajoon mukavuutta

Tilausajo voi toisinaan kestää useita tunteja, jos esimerkiksi lähdetään vaellusmatkalle Lappiin tilausajolla tai Euroopan ekskursiolle. Muiden matkalaisten kanssa on mukava vaihtaa kuulumisia. Tässä muutama vinkki miten teet bussimatkastasi mukavamman.

Varaa tekemistä bussimatkalle

Mukaan bussimatkalle kannattaa varata jotain tekemistä, tabletti tai tietokone, jolla voit surffata netissä tai katsella elokuvia. Muista ottaa mukaan myös kuulokkeet. Käsityöt ovat myös hyvä tapa kuluttaa aikaa bussimatkan aikana.

Kaikissa isoissa tilausajobusseissa on ilmainen Wifi käytössä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Osassa turistibusseistamme on elokuvakirjasto, josta voit omalla laitteellasi katsella elokuvia tai sarjoja.

Tilausajobussissa voit käyttää ajan hyödyksi lukemalla, kuuntelemalla podcasteja tai äänikirjoja. Osassa pikkubusseistamme on pöytäryhmä, jonka ääressä voitte pelata vaikka Unoa. Tilausajon aikana voitte bussin mikrofonin kautta pitää tietovisan tai jakaa kokemuksia aikaisemmilta reissuilta.

Mukavuutta matkantekoon pukeutumisella

Bussissa kannatta kannattaa olla mahdollisimman rennoissa vaatteissa. Pillifarkut ja tiukka kauluspaita eivät todellakaan ole viisain valinta monen tunnin bussissa istumista varten. Sen sijaan vaikkapa verkkarit ja huppari ovat varmasti kenelle tahansa huomattavasti mukavampi valinta. Jalkaan on hyvä varata esim. villasukat. Mukaan on hyvä ottaa myös niskatyyny, niin on mukavampi nukkua linja-automatkan aikana.

Hyvällä tilausajon suunnittelulla matkustusmukavuutta

Kun suunnittelet pidempää tilausajoa, matkan mukavuutta voit parantaa varaamalla linja-autoon hieman väljyyttä. Muutama tyhjä istuin tuo kummasti lisää tilaa. Kannattaa myös muistaa, että pikku- ja minibusseissa on monesti vähemmän jalka- ja matkustustilaa kuin isoissa turistibusseissa. Myös kahvi- ja ruokapaikkojen ennakkovaraukset jouduttavat matkan sujuvuutta. Me autamme mielellämme hyvien ruoka- ja taukopaikkojen valinnassa.

Pyydä tarjous tilausajosta

Täytä tarjouspyyntölomakeemme tai lähetä vapaamuotoinen sähköposti info@taxilady.fi tai soita myyntipalvelumme numeroon 0405733671 niin suunnitellaan yhdessä.