Tilausajo Vantaa 

Lyhyistä siirtymisistä pidempiin ulkomaanmatkoihin, kaikki sisältyy tarjontaamme. Haluamme tarjota teille parasta mahdollista laatua ja matkustusmukavuutta. Tilausajokalustomme koostuu 16–50 -paikkaisista busseista. Tilausajo kalustomme on varusteltu nykyajan mukavuuksin, mikä varmistaa pidemmänkin matkan mukavan etenemisen.
 
Matkan sujumisesta vastaa ammattitaitoinen henkilökunta. Kuljettajillamme on satojen tuhansien kilometrien kokemus eri liikenneolosuhteista ja -ympäristöistä suomessa ja ulkomailla.
 

Palvelemme teitä 24/7, joten saamme tilausajon järjestettyä myös nopealla aikataululla.Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Suunnitellaan matkanne yhdessä!


Yrityskuljetukset

Taxiladyn kalustolla onnistuu suuremmankin yrityksen matka tyylikkäästi paikasta toiseen. Taxilady tarjoaa kuskillisen kuljetuskaluston mm. yritysvierailuihin, kokouksiin ja konferensseihin. Autojen viihtyisät sisätilat tekevät matkustamisesta mukavaa.

lentokenttäkuljetus

Lentokenttäkuljetukset

Hotellikuljetukset, ryhmäkuljetukset, turistikuljetukset ja muu sujuva yhteistyö matkanjärjestäjien kanssa onnistuu leikiten Taxiladyn tilausajokalustolla. Taxiladyn lentokenttäkuljetuksissa kentälle saavutaan takuulla ajoissa.

Pelimatka

Pelimatkat

Silloin tällöin pitää lähteä pelaamaan vierasotteluita, jolloin joukkueen ja fanien on matkustettava vieraskentille. Tilava ja mukava  minibussi tai linja-auto vie pelaajat, valmentajat ja pelivarusteet pelipaikalle.


Scania Levi

Tapahtumakuljetukset

Porukassa matkustaminen on mahdollista tarpeeksi tilavalla bussilla. Olemme vieneet porukoita mm. festareille kotimaahan ja ulkomaille, messuille, näyttelyihin, harrastetapahtumiin, häihin, syntymäpäiville, teattereihin ja sirkukseen. Kiertoajelut ovat meille tuttuja ja tarvittaessa järjestämme ryhmällenne myös kielitaitoisen oppaan.

Sightseeing risteilijä

Satamakuljetukset

Satamassa on hyvä olla ajoissa. Pidämme huolen siitä, että asiakkaamme ehtivät laivalle oikeaan aikaan. Matkatavarat ja tuliaiset mahtuvat mukavasti tavaratilaan .

Tilausajot ulkomaille

Ulkomaankuljetukset

Olemme toteuttaneet matkoja erilaisille ryhmille myös Suomen ulkopuolelle. Taxiladyn osaavat kuljettajat tietävät hyviä taukopaikkoja, joissa suurikin ryhmä kerrallaan voi asioida sujuvasti.