16.2.2016

Ohjeita

 Yleisiä ohjeita Taxilady Oy:n ryhmämatkoille

Tälle sivulle olemme keränneet muutaman yleisen ohjeen ja neuvon, jotka toivottavasti auttavat sinua lähtiessä kanssamme matkalle.

ILMOITTAUTUMINEN

Matkan voi varata soittamalla, sähköpostitse tai verkkosivujemme kautta. Matka laskutetaan yleensä aina etukäteen. Lasku lähetetään sähköpostilla tai postitse.

MAKSAMINEN

Matkan kohdalle on merkitty viimeinen ilmoittautumispäivä ja maksun eräpäivä. Laskun lähetämme sähköpostilla silloin, kun olet antanut sähköpostiosoitteesi. Mikäli sinulla ei ole sähköpostia käytössäsi, lähetämme laskun postitse antamaasi osoitteeseen. 

MATKALLA

Jokaisen matkan kohdalla on ilmoitettu lähtöpaikka. Mukaan tietysti voit tulla reitin varrelta, kunhan ilmoitat paikan mistä kyytiin nouset. Matkan kohdalla on mainittu myös puhelinnumero, joka on matkanjohtajalla käytössä matkan aikana. Matkanjohtaja huolehtii matkan käytännön järjestelyistä.

RUOKAILUT

Ruokajuomat eivät yleensä sisälly ateriaan ellei toisin ole ilmoitettu. Ilmoitathan erikoisruokavaliosta ja allergioista matkavarauksen yhteydessä, jotta voimme välittää tiedot eteenpäin. Emme voi kuitenkaan taata erikoisaterioiden saamista ja mahdollisesti tarjottavat erikoisateriat eivät välttämättä ole yhtä monipuolisia kuin normaalit ateriat.

ISTUMAPAIKAT

Jokaisella matkustajalla tulee olla oma istumapaikka bussissa. Tämä koskee myös alle 2-vuotiaita lapsia (lapsille voi ottaa oman turvaistuimen matkalle mukaan). Paikat bussissa täytetään kyytiinnousujärjestyksessä.

MATKATAVARAT

Painorajoitus matkatavaroille ja tuliaisille on 20 kg/matkustaja. Jokaisessa laukussa/matkatavarassa tulee olla asiakkaan nimi ja yhteystiedot. Tavarat kuljetetaan linja-auton tavaratilassa asiakkaan omalla vastuulla.

MATKAN PERUUNTUESSA

Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, ilmoita siitä viipymättä meille joko soittamalla tai sähköpostitse. Tarkat peruutusehdot löydät matkaehdot valikosta. Muista, että matkan maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan siitä on tehtävä erillinen ilmoitus Taxilady Oy:lle.

VAKUUTUSTURVA

Matkustajia ei ole vakuutettu Taxilady Oy:n toimesta. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista myös lyhyemmille matkoille. Onnettomuus ei tule kello kaulassa.

LÖYTÖTAVARAT

Kadonneiden matkatavaroiden etsimisestä ja mahdollisesta perille toimittamisesta perimme siitä aiheutuneet kulut.

MATKAN JÄLKEEN

Otamme mielellämme vastaan palautetta matkoistamme, jotta voimme kehittää toimintaamme entistä paremmaksi. Mikäli haluat lähettää palautetta matkoistamme, lähetä se vaikka sähköpostia osoitteeseen.

info@taxilady.fi

LISÄTIETOJA

Mikäli sinulla on kysyttävää matkoistamme ja niiden järjestelyistä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Soita tai lähetä sähköpostia.
040-5733671
info@taxilady.fi