tel: +358 40 5733 671 info@taxilady.fi
Tilausajot Suomessa ja ulkomailla

Taxilady Tilausajot

Taxilady Oy:n suurin toimiala on tilausajot – kotimaahan ja ulkomaille. Yhtiöllämme on moderneja kaiken kokoisia turistibusseja tilausajoihin.

Asiantuntevat kuljettajamme ovat tärkeä osa onnistuvaa ryhmämatkaa; kaupunkien ja kohteiden hyvä tuntemus sekä matkaohjelmaan ja vieraisiin kohteisiin ennalta tutustuminen takaavat varman ja luotettavan bussimatkan. Kuljettajamme palvelevat asiakkaita mutkattoman ystävällisesti ja yhtiössämme pidetään tärkeimpänä onnistumisen kriteerinä tyytyväisiä asiakkaita matkan jälkeen.

Apuna matkan suunnittelussa

Haluamme olla asiakkaamme apuna jo heti matkan suunnitteluvaiheesta alkaen. Esim. aikataulujen, taukopaikkojen, kohteiden, ravintolapalvelujen sekä majoituspalvelujen suunnittelussa ja valinnassa autamme aina matkan tilaajaa tarpeidensa mukaan.

Modernit ja tasokkaat bussit

Kaikkien 45-51 paikkaisten turistibussimme vakiovarusteisiin kuuluvat ilmastointi, WC, DVD ja jääkaappi.
Tilausajoon tarkoitetut pikkubussimme ovat 10-16-paikkaisia ja niiden varustukseen kuuluu mm. mikrofoni, ilmastointi ja cd/radio.

Pyydä tarjous, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian!


Yritys- ja edustuskuljetukset

Kalustossamme on sopiva vaihtoehto niin pienen kuin ison yrityksen tilaisuuksiin. Kuljetamme yrityksenne henkilökunnan ja vieraat luotettavasti laadukkailla busseillamme kokouksiin ja suuriinkin konferensseihin.

Tapahtumakuljetukset

Kauttamme saat vaivattomasti myös messu-, konsertti-, teatteri-, festivaali- ja muut tapahtumakuljetukset.


Lentokenttäkuljetukset

Kuljetamme ryhmäsi Helsinki-Vantaan lentokentälle ja autamme suunnittelemaan aikataulun, jotta ehdit kiireettä lennolle. Ja ryhmäsi palattua kotimaahan odottaa kuljettajamme jo lentokentällä jälleen ryhmääsi. Näin säästytte omien autojenne paikoitushuolista tai matkalaukkujen raahaamisesta yleisissä kulkuneuvoissa.

Satamakuljetukset

Viemme ja noudamme erikokoiset ryhmät niin Helsingin ja Turun satamista kuin pienemmistä sisävesisatamista.


Pelimatkakuljetukset

Kuljetuksiimme luottavat jo useat urheilujoukkueet. Busseillamme kulkevat myös joukkueita kannustamaan lähtevät fanit. Myös joukkueen pelivarusteet mahtuvat hyvin tilaviin tavaratiloihin.

Juhla- ja hääkuljetukset

Onko tiedossasi juhlajärjestelyt syntymäpäiville, häihin tai polttareihin – me huolehdimme myös juhlien kuljetukset.


Ulkomaankuljetukset

Laadukkaiden kotimaankuljetusten lisäksi tilausajo bussimme kuljettavat ryhmät myös ulkomaille. Maailmaa nähneet ja kielitaitoiset kuljettajamme takaavat vaivattoman ulkomaanmatkan.

Kuljetukset opiskelijaryhmille

Ainejärjestön vuosijuhlien jatko kuljetuksista, pitkiin execursiohin.


Ota yhteyttä tilausajojen ammattilaiseen

Kun tarvitset tilausajoa, ota meihin yhteyttä sähköpostilla info@taxilady.fi tai puhelimitse +358405733671. Voimme sitten miettiä yhdessä sopivan kuljetusratkaisun juuri sinun tarpeeseesi.

Maksut suoritetaan yrityksiltä ja yhteisöiltä laskuna kuljetuksen jälkeen. Yksityishenkilöiltä on käytössä käteismaksu tai laskutus ennakkoon. 

Uskolliset asiakkaamme ovat meille suuri ilon ja ylpeyden aihe ja paras osoitus onnistuneista tilausajoista!

Tilausajo Helsinki – Taxilady Oy