Tilausajobussit

Tilausajobussit ovat 40-50 -paikkaisia.
Bussiemme varusteista löytyy vakiona mm. turvavyöt, WC, radio/CD/DVD, näytöt. Osassa busseistamme Entertainment on Board järjestelmä.
Osan autoistamme varusteluista löytyy WiFi, USB-pistokkeet, 220v sähkö, kahvin/vedenkeitin ja jääkaappi.
Teatterimatkat, luokkaretket, pelimatkat, päivämatkat tai vaikka pidemmät Euroopan kiertomatkat onnistuvat mukavasti ja turvallisesti. Kaikki matkat räätälöidään tarpeittenne mukaan.

Pyydä tarjousta tilausajoista!


LINJA-AUTOT

Erikokoiset linja-automme moneen matkaan

Linja-autoistamme löytyy sopiva vaihtoehto pienille ja isoille ryhmille minibusseista aina 50-paikkaiseen. Myös useamman bussin matkat ovat mahdollisia. Teemme matkoja ympäri Suomen ja tarvittaessa myös esimerkiksi muihin Pohjoismaihin ja Baltiaan.

Tarvitsetko viennit ja haut lentokentälle tai satamaan? Haluatko viedä yrityksesi tai yritysvieraasi kiertoajelulle? Tyylikkäät bussimme kuljettavat mukavasti ja kätevästi paikasta toiseen sopivien pysähdyksien kera.

Bussin kyydissä kisoihin ja ulkomaillekkin

Urheilujoukkueet ja -porukat kulkevat kisamatkat avullamme aikataulussa ja varmasti. Teemamatkat museoihin, nähtävyyksiin tai vaikka toiseen kaupunkiin onnistuvat sujuvasti tilavissa, WC:llä varusteissa linja-autoissamme.

Teemme yhteistyötä myös matkatoimistojen kanssa. Osaavan kuljettajamme kyydissä matka taittuu turvallisesti ja varmasti ulkomaillakin. Busseistamme löytyy sopiva koko myös laskettelureissuille, joissa sukset ja muut lasketteluvälineet vaativat oman tilansa.

Kaikki turvallisesti perille

Linja-auto on sopiva valinta, kun matkakohteeseen on hankala löytää eikä perillä ole tarpeeksi parkkitilaa lukuisille henkilöautoille. Kun kaikki kulkevat samalla kyydillä, ryhmä pysyy koossa ja kaikki ovat ajoissa paikalla. Linja-auto on myös ympäristöystävällisempi valinta.

Kuljettajamme ovat kokeneita ammattilaisia, joiden kyydissä voit luottaa turvalliseen matkantekoon.

Viihtyisät bussimme ja avuliaat kuljettajamme varmistavat, että matkasta tulee onnistunut sen kestosta ja määränpäästä riippumatta.